Prima Pagina Cum Functionaza Intrebari Ce Spun Altii Rezultate Comanda OnlineI: Cum se foloseste Vimax Extender?

R: In primul rand, trebuie sa ajustezi extenderul in functie de marimea penisului tau. Pentru a face acest lucru, daca este nevoie, trebuie atasate tijele suplimentare pe langa cele deja existente. Dimensiunea dispozitivului se calculeaza de la inelul de plastic de baza la partea superioara a tijei prelungite.

Nu te gandi ca nu se va potrivi! In pachetul Vimax Extender ai tije pentru toate marimile posibile. Dupa ce ai ajustat marimea, iti poti pune dispozitivul pe penis. Este foarte important ca penisul tau sa nu fie in erectie. Pe penisul aflat in stare flasca, se va introduce partea fixa a extenderului, cu inelul de plastic pe baza. Apoi, apasa pe extender spre corpul tau pentru a reduce dimensiunea tijelor. Cu dispozitivul asezat in aceasta pozitie, pune degetul in bucla formata din gelul de silicon si trage glandul prin ea.

Daca esti circumcis, poti pune banda din silicon pe partea de sus a preputului. Apoi strange bucla pana cand dispozitivul este fixat pe penis, tragand de capetele benzii de silicon. Bucla nu trebuie sa fie foarte stransa. Daca va fi, va veti simti inconfortabil, dar sa nu fie nici prea larga, deoarece atunci va scapa. Atunci cand este asa cum trebuie, definitivati prin punerea capetelor de silicon in suportul lor.

Acum extenderul este fixat si gata de lucru!

Reglarea dimensiunii dispozitivului Vimax Extender este foarte usoara, iar forta de tractiune se va adapta automat dupa dimensiunea sa. Aceasta forta de tractiune nu iti va rani sub nici o forma corpul, pentru ca sunt forte constante, mici si adaptabile. De asemenea, Vimax Extender este realizat din materiale de inalta calitate care nu irita pielea.

Rezultatele vor fi cele asteptate, insa trebuie sa fiti rabdator si sa ajustati treptat extenderul, pe masura ce penisul dumneavoastra creste. Trebuie sa fiti constient de faptul ca rezultatele nu vor veni peste noapte. In primele zile, este important sa scoateti dispozitivul din cand in cand, pentru a permite tesutului sa se relaxeze. Este recomandat sa masati penisul din cand in cand in aceasta perioada de odihna. De asemenea, pentru a avea rezultatele cele mai bune, recomandam folosirea Vimax Extender 4-6 ore pe zi.

I: Chiar functioneaza?

R: Da, chiar functioneaza. Vimax Extender este folosit si recomandat de catre medici din toata lumea pentru cresterea penisului.

I: Rezultatele obtinute sunt permanente?

R: Da. Rezultatele nu vor disparea dupa ce veti inceta sa folositi dispozitivul nostru, Vimax Extender.

I: Cat de mult va creste penisul meu?

R: Puteti avea parte de o crestere de la 4 cm pana la 6 cm.

I: Penisul meu este curbat, acest produs ma va ajuta?

R: Da. Rezultatele au fost spectaculoase. Toti utilizatorii Vimax Extender au avut parte de o indreptare cuprinsa intre 50% si 90% a curburii. Acest lucru inseamna ca se poate si fara operatie! Cum? VIMAX EXTENDER!

I: Va creste si circumferinta penisului?

R: Da, circumferinta va creste cu pana la 25%.

I: Exista precautii pentru folosirea Vimax Extender?

R: Nu folositi in timpul activitatilor fiziologice de defecare si mictiune, activitati sportive, act sexual sau de activitatii fizice extenuante.

Nu folositi dupa consumul excesiv de alcol sau dupa consumul de analgezice.

Aveti grija daca il folositi in timpul urcatului scarilor, atunci cand mergeti pe suprafete alunecoase sau activitati de acest gen.

Daca cumva in timpul utilizarii aveti dureri sau glandul penisului se decoloreaza, intrerupeti imediat utilizarea pana acesta isi revine la normal.

Daca aveti dureri ale penisului, rani sau iritatii, nu folositi Vimax Extender pana cand nu le indepartati.

Nu folositi Vimax Extender daca suferiti de boli care afecteaza circulatia sangelui.

I: Coletul este discret?

R: Da, va vom trimite dispozitivul Vimax Extender intr-un colet discret pe care nu va fi nici un indiciu legat de ceea ce este inauntru.

I: In cat timp imi voi primi comanda?

R: Daca alegeti optiunea curier rapid, coletul va ajunge in una, maxim doua zile, inclusiv sambata.

Daca doriti sa primiti coletul prin posta, il veti primi in 4-5 zile lucratoare./font>

I: Cat timp trebuie sa folosesc Vimax Extender?

R: Cele mai bune rezultate s-au inregistrat dupa 3-6 luni de folosire. Folositi instructiunile date de noi pentru cele mai bune rezultate.

Protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice 3X Media International s.r.l. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor 3X Media International s.r.l. informatii si servicii de cea mai buna calitate
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare furnizarii serviciilor puse la dispozitie de firma noastra.. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a va oferi aceste servicii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai autoritatilor publice, la cerere, pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin email sau prin posta pe adresa sos Dobroesti nr 7 Bloc 2 Ap 3 Sector 2 Bucuresti. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Vimax Extender | Cum functioneaza? | Intrebari frecvente | Opiniile clientilor | Rezultate | Comanda Online | Contactati-ne
Confidentialitate |


Sunati-ne!
0741.10.11.12
Luni-Vineri 09-17